Vismæ Konsmo logo avlang med slagord

Julefest og Overraskelser Venter i Konsmo – Bli Med på Moroa!

Noen anbefalte produkter

Kjære Konsmo-beboere og besøkende,

Vi nærmer oss desember, og med det kommer spenningen og gleden av julen til vår kjære bygd, Konsmo. Den store julekrigen mellom VisMæ Konsmo og Spar Konsmo er ikke det eneste som skaper bølger i år. Vi har en hel helg pakket med aktiviteter, tilbud og overraskelser for alle!

Tegnekonkurranse: Vinn Ditt Julemotiv på et Puslespill!

Først ut, vi inviterer alle kreative sjeler til en innendørs tegnekonkurranse. Ta med barna eller la din indre artist skinne – tegn ditt beste julemotiv! Vinneren får sitt kunstverk trykket på et puslespill. Tenk å kunne pusle sammen ditt eget julekunstverk!

25% Rabatt på Aclima Ullklær Hele Helgen

Forbered deg på vinterkulden med Aclima ullklær. Fra fredag til søndag tilbyr vi 25% rabatt på hele Aclima-sortimentet. Perfekt for å holde varmen i de kalde vintermånedene!

Kaffe for Kun 10 Kr – Pepperkaker Gratis!

Trenger du en pause fra julehandelen? Nyt en kopp kaffe for kun 10 kr. Og hva er kaffe uten pepperkaker? Vi gir dem bort helt gratis! Kos deg med en liten smak av jul.

Godbiter for Pakkekalendere og Pakkeleker

På utkikk etter små overraskelser til pakkekalenderen eller pakkeleken? Vi har et stort utvalg av smågaver som passer perfekt til julekalenderen eller som moro for hele familien i julestua.

Gaver for Alle i Familien

  • For den Kalde Kona: Velg blant vårt utvalg av varme klær og tilbehør.
  • For den Jaktglade Sønnen: Ta en titt på vårt utvalg av jaktutstyr.
  • For den Frisbeegale Faren: Vi har frisbeer og utstyr som vil få ham til å smile.
  • Og Ikke Glem… Vårt utvalg av TikTik-godteri i Dandy Candy-hyllene! Bli den kuleste godterigiveren med unike søtsaker som du ikke finner andre steder.

Prime Er Tilbake – Til En Enda Bedre Pris!

God nyhet for alle Prime-elskere! Vi har klart å kutte prisene, og nå tilbyr vi Prime til kun [Ny Pris] per flaske. Nyt din favorittdrikke til en enda mer fordelaktig pris.

Det er en tid for å feire, dele og nyte det lille ekstra som gjør juletiden så spesiell. Vi håper å se dere alle i Konsmo denne helgen for en fest av gode tilbud, kreativ moro og julestemning.

more insights

spillpåske 2024

Spillpåske del 4

The Mind: En Stille Samarbeidsprøve «The Mind» er ikke et vanlig kortspill. Det utfordrer spillerne på en måte få andre spill gjør, ved å kreve

Read more >
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com