Vismæ Konsmo logo avlang med slagord

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.vismae.no og eies av Vismæ AS

Vismæ Konsmo (Vismæ) respekterer og verdsetter personvernet til sine kunder og andre som besøker eller bruker nettsiden og tjenestene våre. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Vismæ samler inn, bruker og deler personopplysninger som kan knyttes direkte til en enkeltperson («Personopplysninger»). Vi oppfordrer deg til å lese denne personvernerklæringen nøye.

Innsamling av personopplysninger

Vi samler inn og behandler Personopplysninger som du oppgir i forbindelse med kjøp av varer eller tjenester, registrering på nettsiden vår, eller som du gir til oss på annen måte. Personopplysninger som vi samler inn kan for eksempel være navn, e-postadresse, adresse, telefonnummer og kredittkortinformasjon. Vi kan også samle inn informasjon som ikke kan knyttes direkte til deg, som for eksempel informasjon om enheten din (IP-adresse, type nettleser, operativsystem osv.).

Bruk av personopplysninger

Vi vil bruke de innsamlede Personopplysningene til å administrere kontoen din, levere produkter og tjenester som du har bestilt, besvare spørsmål eller kommentarer du har gitt oss og løse eventuelle klager. Vi kan også bruke de innsamlede Personopplysningene til å sende deg markedsføringsmateriale om Vismæ Konsmo og til å utføre markedsundersøkelser.

Deler av personopplysninger

Vismæ vil ikke selge, leie ut eller utveksle Personopplysninger med tredjeparter for deres markedsføringsformål uten din uttrykkelige samtykke. Vi kan imidlertid dele Personopplysninger med tredjeparter som hjelper oss med å levere produkter eller tjenester som du har bestilt, som for eksempel kredittkortselskaper og kurerselskaper. Vi kan også dele Personopplysninger med tredjepart i forbindelse med salg av bedriften eller våre aktiviteter, eller for å overholde lover, regler, rettslige prosesser eller myndighetskrav.

Oppbevaring og sikkerhet

Vi tar alle nødvendige sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte Personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse. Vi bruker kryptering og andre teknologiske sikkerhetsforanstaltninger som vil hjelpe oss med å beskytte Personopplysninger.

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, korrigere eller slette Personopplysninger som vi samler inn og behandler om deg. Du kan be oss om å begrense behandlingen av Personopplysninger som gjelder deg, og du har rett til å motsette deg behandling av Personopplysninger som kan knyttes til deg. Hvis du ønsker det, kan vi også overføre de Personopplysninger som vi samler inn og behandler om deg til en annen part.

Endringer

Vi kan komme til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Når det skjer, vil vi informere deg og vil gjøre det mulig for deg å lese den nyeste versjonen før du bruker nettsiden vår.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com