Vismæ Konsmo logo avlang med slagord

Utforsk Konsmo – Bo hos oss for en unik opplevelse!

Noen anbefalte produkter

Planlegger du en tur til Konsmo? Enten du er interessert i friluftsliv, historiske steder, eller bare ser etter en flukt fra hverdagen, er vårt overnattingssted det perfekte utgangspunktet for å utforske alt det denne sjarmerende bygda har å tilby. Fra den utfordrende frisbeegolfbanen og barnevandrerstien, til de naturskjønne turstiene, Konsmoparken og det historiske gamle Posthuset – Konsmo venter på deg!

Våre overnattingsmuligheter inkluderer:

1. Familieleilighet – Fra kr 1200 per natt

Denne romslige og innbydende leiligheten er perfekt for en stor familie eller en gruppe venner som ser etter komfort og privatliv. Med plass til opptil 6 personer, tilbyr leiligheten ett soverom, to sovesofaer i en romslig stue, et fullt utstyrt kjøkken, eget bad, og en solrik veranda. I tillegg finnes det en sovealkove for ekstra overnattingsplass.

overnatting i Konsmo i leilighet med veranda.

2. Dobbeltrom – Fra kr 700 per natt

Vårt dobbeltrom er ideelt for mindre grupper eller familier. Rommet er utstyrt med tre komfortable senger og deler bad med enkeltrommet, noe som gir en hyggelig og hjemmekoselig følelse.

3. Enkeltrom – Fra kr 500 per natt

For solo reisende eller barn, tilbyr vårt enkeltrom en praktisk og koselig løsning. Køyesengen og den delte badfasiliteten med dobbeltrommet gjør dette til et økonomisk og praktisk valg.

Ditt Eventyr i Konsmo Starter Her: Bo med oss og oppdag hva Konsmo har å by på, fra stille natur til kulturelle landemerker. Våre overnattingsmuligheter tilbyr mer enn bare et sted å sove – de er din portal til eventyr. Bestill ditt opphold hos oss og la oss hjelpe deg med å skape uforglemmelige minner.

For reservasjoner, kontakt oss på 99 69 51 34 eller post@vismae.no Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et varmt og minneverdig opphold!

PS! Vi er under innkjøring, så vi tar litt etter hvert som det kommer. Vi fikk for liten tid fra vi overtok til vi ønsker å tilby overnatting. Men de første gjestene har allerede gitt oss mange tomler opp.

more insights

spillpåske 2024

Spillpåske del 4

The Mind: En Stille Samarbeidsprøve «The Mind» er ikke et vanlig kortspill. Det utfordrer spillerne på en måte få andre spill gjør, ved å kreve

Read more >
spillpåske 2024

Spillpåske del 3

Saboteur: Gullfeberen Under Valandsbrua I det skjulte og myteomspunne landskapet som skiller Konsmo fra Byremo, har en sensasjonell oppdagelse rystet lokalbefolkningen: Gull under Valandsbrua! Plutselig

Read more >
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com