Vismæ Konsmo logo avlang med slagord

Program for Onsdag 27. mars: Påskefeiring på Vismæ Konsmo!

Noen anbefalte produkter

Bli med oss for en dag spekket med moro, musikk, og påskemagi for hele familien! Dette er ikke bare en dag for feiring, men også en mulighet for oss alle til å samles og bidra til å bygge opp et viktig møte- og metningspunkt for Konsmo og omegn.

🍲 14:00 – Salg av Lapskaus, Kaker og Godsaker Starter 🍰 Fra 14:00 åpner vi for salg av deilig hjemmelaget lapskaus og et utsøkt utvalg av kaker og godsaker. Salget varer til alle er fornøyde og klare for å ta kvelden. Dine bidrag her går direkte til innkjøp av nødvendig utstyr og materiell for å få kafeen, kjøkkenet, og kulturklubben opp å stå igjen.

🎨 14:00 – Påskepynting 🎨 Samtidig sparkes dagen i gang med kreativ påskepynting for alle aldre. Vi stiller med alt du trenger for å skape vakker påskepynt. La oss fylle dagen med kreativitet til materialene er brukt opp.

🥚 15:00 – Påskeeggjakt 🥚 Barn og barnlige sjeler inviteres til en spennende påskeeggjakt rundt omkring på området. Let etter de skjulte påskeeggene og finn søte overraskelser.

🎱 16:00 – Retro Bingo 🎱 Etter jakten kan du slappe av med en runde Retro Bingo. Flotte premier venter på de heldige vinnerne. Bli med og test lykken!

🎶 17:00 – Ronny Risnes Live 🎶 Gled deg til en stemningsfull time med Ronny Risnes, som vil underholde oss med sin fantastiske musikk. Dette vil du ikke gå glipp av!

🎟️ 17:45 – Trekning av Lotteri 🎟️ Dagen avsluttes med trekning av vårt spennende lotteri. Grip sjansen til å vinne unike premier og støtt en god sak!

🍰 Spesialgjest: Allergikjøkkenet Voddan Gård 🍰 Opplev deilige glutenfrie fristelser fra Allergikjøkkenet Voddan Gård. En unik mulighet til å nyte godt håndverk og støtte lokale produsenter.

Viktig melding: Alle inntekter denne dagen vil gå direkte til nødvendig utstyr og materiell for å revitalisere vårt kjære møtested. Vi ser også på muligheten for å anskaffe «unødvendig» utstyr som spillebord og musikkanlegg, for å skape enda mer liv i vårt fellesskap. Vær trygg på at hver krone går til synlige forbedringer – intet vil gå til dekning av driftskostnader.

Din deltakelse betyr alt! Takk for at du bidrar til å skape et vitalt møtepunkt for Konsmo og bygdene rundt!

Sted: Vismæ Konsmo Dato: Onsdag, 27. mars Tid: Fra 14:00 og utover

Vi ser frem til å feire påsken med deg og dine! 🌼

more insights

spillpåske 2024

Spillpåske del 4

The Mind: En Stille Samarbeidsprøve «The Mind» er ikke et vanlig kortspill. Det utfordrer spillerne på en måte få andre spill gjør, ved å kreve

Read more >
spillpåske 2024

Spillpåske del 3

Saboteur: Gullfeberen Under Valandsbrua I det skjulte og myteomspunne landskapet som skiller Konsmo fra Byremo, har en sensasjonell oppdagelse rystet lokalbefolkningen: Gull under Valandsbrua! Plutselig

Read more >
spillpåske 2024

Spillpåske del 2

Throw Throw Burrito – Familiespill Velkommen til det ville, vanvittige, og fullstendig helsprøe universet av «Throw Throw Burrito»! Dette er ikke bare et spill; det

Read more >
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com