Vismæ Konsmo logo avlang med slagord

Blakk Uke hos VisMæ – Vi feirer Kreativiteten

Noen anbefalte produkter

Velkommen til en helt spesiell uke hos VisMæ – vår aller første «Blakk Uke»! I en tid hvor tilbudsjag og kjøpepress dominerer, ønsker vi å sette fokus på kreativitet, skaperglede og fellesskap. Fra i morgen og en uke fremover inviterer vi alle til å utforske sitt kreative potensial og delta i vår unike designkonkurranse.

Konkurransen:

Vi utfordrer deg til å lage et digitalt design som utstråler lokal stolthet og kreativitet. Det eneste kravet? Det må inneholde en lokal tilknytning til Konsmo og en pønsjline som fanger oppmerksomheten. Vinnerne vil se deres design på våre trykkobjekter, og tjene 20% av inntektene fra salget! Bidrag kan leveres via e-post eller direkte i vår butikk.

Blakk Fridag:

Ikke gå glipp av vår Blakk Fridag den 24. november! Vi feirer med smaksprøver på godteri og kaffe fra vår splitter nye baristamaskin. Dette er en perfekt anledning til å ta en pause fra tilbudsjaget og nyte litt kvalitetstid hos oss.

Digital Kunst og AI:

Er du nysgjerrig på den digitale kunstverdenen? Vi tilbyr et minikurs i generative bilder med AI, hvor du kan lære grunnleggende om AI-genererte kunstverk og hvordan du kan skape dine egne. Meld interesse til hallgeir@vismae.no

Kom og Skap!

Hele uken vil vi ha tegnesaker tilgjengelig i kafeen vår. Barn og voksne er velkomne til å skape et utkast, skisse eller ferdig produkt. Hvem vet, kanskje din idé blir den neste store hiten hos VisMæ?

Bli med oss!

Bli med på en uke hvor vi setter pris på det kreative og unike hos hver enkelt. Vi gleder oss til å se hva dere kommer opp med! For mer informasjon, besøk vår nettside eller følg oss på sosiale medier.

Vær så snill og del dette, så alle får det med seg. Desto flere deltagere jo bedre premier.

more insights

spillpåske 2024

Spillpåske del 4

The Mind: En Stille Samarbeidsprøve «The Mind» er ikke et vanlig kortspill. Det utfordrer spillerne på en måte få andre spill gjør, ved å kreve

Read more >
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com