Vismæ Konsmo logo avlang med slagord

1. Generelt

Disse kjøpsbetingelsene gjelder for kjøp av varer og tjenester fra VisMæ AS, både gjennom vår nettbutikk og ved kjøp i vårt fysiske utsalg. Ved å gjennomføre et kjøp hos oss, aksepterer du disse betingelsene.

2. Avtaleinngåelse

Avtalen mellom kjøper og VisMæ AS anses som bindende når bestillingen er bekreftet av oss via e-post. Ved eventuelle feil i oppgitt pris, leveringstid eller annen relevant informasjon, forbeholder vi oss retten til å korrigere dette inntil tre dager etter avtaleinngåelse.

3. Priser og Betaling

Alle priser i nettbutikken og i det fysiske utsalget er oppgitt i NOK og inkluderer gjeldende merverdiavgift. Total kostnad for kjøpet vil inkludere alle avgifter, gebyrer og leveringskostnader, og vil bli spesifisert i bestillingsprosessen.

Betaling kan gjøres med de betalingsløsninger som tilbys i nettbutikken eller i det fysiske utsalget.

4. Levering

Levering av varer fra nettbutikken skjer til den adressen som er oppgitt ved bestilling. Risikoen for varen går over på kjøper når varen er overtatt av kjøper i henhold til avtalen. Ved kjøp i fysisk utsalg, overgår risikoen ved overlevering av varene.

5. Angrerett

Kjøpere har i henhold til angrerettloven rett til å angre på kjøpet innen 14 dager etter mottak av varene. Angreretten gjelder ikke varer som forringes raskt, varer som av helsemessige eller hygieniske årsaker ikke er egnet for retur, eller varer som er spesialtilpasset kjøper.

Ved bruk av angreretten må varen returneres i samme stand som ved mottak. Kjøper dekker selv returkostnadene.

6. Reklamasjon og Garanti

For alle varer gjelder lov om forbrukerkjøp. Dersom det foreligger en mangel ved varen, har kjøper rett til reklamasjon i henhold til gjeldende lovgivning. Reklamasjon skal fremsettes innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget.

VisMæ AS gir garanti for visse varer i henhold til den enkelte vares produktdokumentasjon. Les mer i nedtrekksmenyen under:

7. Personopplysninger

VisMæ AS behandler persondata i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Ved å akseptere disse kjøpsbetingelsene, samtykker du til slik behandling. Mer informasjon finnes i vår personvernserklæring.

8. Endringer i Kjøpsbetingelsene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse kjøpsbetingelsene uten forvarsel. Ved større endringer vil dette bli kommunisert på vår nettside.

9. Tvister

Eventuelle tvister skal søkes løst i minnelighet. Dersom dette ikke fører frem, kan saken bringes inn for norske domstoler med mindre annet følger av ufravikelig lovgivning.

For ytterligere spørsmål om kjøpsbetingelsene, vennligst kontakt oss på post@vismae.no.

Disse kjøpsbetingelsene er sist oppdatert [Sett inn dato].

 

 

Retur- og Refusjonspolitikk for VisMæ

Oversikt

Vår retur- og refusjonspolitikk varer i 30 dager. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg en full refusjon eller bytte.

For å være kvalifisert for en retur, må varen din være ubrukt og i samme tilstand som da du mottok den. Den må også være i original emballasje.

Flere typer varer er fritatt fra å bli returnert. Bedervelige varer som mat, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi aksepterer heller ikke produkter som er intime eller sanitære varer, farlige materialer, eller brennbare væsker eller gasser.

Ytterligere varer som ikke kan returneres:

  • Gavekort
  • Nedlastbare programvareprodukter
  • Enkelte helse- og personlig pleieartikler

For å fullføre returen din, krever vi en kvittering eller bevis på kjøp.

Vennligst send ikke kjøpet ditt tilbake til produsenten.

Det er visse situasjoner hvor kun delvise refusjoner innvilges:

  • Bok med åpenbare brukstegn
  • CD, DVD, VHS-bånd, programvare, videospill, kassettbånd eller vinylplate som har blitt åpnet.
  • Enhver vare som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes vår feil.
  • Enhver vare som returneres mer enn 30 dager etter levering

 

Refusjoner

Når din retur er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen din.

Hvis du blir godkjent, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli anvendt på kredittkortet ditt eller din opprinnelige betalingsmetode, innen en viss mengde dager.

Forsinkede eller manglende refusjoner

Hvis du ikke har mottatt en refusjon ennå, sjekk bankkontoen din på nytt.

Kontakt deretter kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen din er offisielt innbokset.

Neste steg er å kontakte banken din. Det er ofte noe behandlingstid før en refusjon blir postet.

Hvis du har gjort alt dette og du fortsatt ikke har mottatt refusjonen din ennå, vennligst kontakt oss på post@vismae.no.

Salgsvarer

Kun varer til ordinær pris kan refunderes, dessverre kan salgsvarer ikke refunderes.

Bytter

Vi erstatter kun varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger å bytte det for samme vare, send oss en e-post på post@vismae.no og send varen din til: [din fysiske adresse].

Gaver

Hvis varen var merket som en gave ved kjøp og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av returen din. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavebevis bli sendt til deg.

Hvis varen ikke ble merket som en gave ved kjøp, eller gaven giveren hadde ordren sendt til seg selv for å gi deg senere, vil vi sende en refusjon til gave giveren og han vil finne ut om din retur.

Returforsendelser

For å returnere produktet ditt, skal du sende produktet ditt til: Konsmogarden 7, 4525 Konsmo

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av din vare. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar en refusjon, vil kostnaden for returfrakt bli trukket fra refusjonen din.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar før ditt byttede produkt når deg, variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du vurdere å bruke en sporbart frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta den returnerte varen.

Trenger du hjelp?

Kontakt oss på post@vismae.no for spørsmål relatert til refusjoner og returer.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com