Vismæ Konsmo logo avlang med slagord

VENTETIDA ER OVER
BYGDEKAFFIEN ER HER


Vi er middels sprekkeferdige av stolthet over å ha fått på plass Konsmos egen kaffi, Bygdekaffien. Brent av det fantastisk sjarmerende brenneriet Austad Kaffebrenneri, fra Austad i Lyngdal.

Etter en laaaaang samtale der hvor folk møtes, Tinget i Hægebostad, begynte planene om å kunne ha vår egen kaffi i butikken vår.
Slik ble Bygdekaffi skapt sammen med Ronny og Marinne Fredbo. 
Jo da, de gjør alt arbeidet, og får til gjengjeld alle de gode duftene.
Vi vil bare at bygdefolket skal kunne glede seg over god kaffi mens vi betrakter sauenes ubestemmelige retningssans, og kydnans hemmelighetfulle blikk. 

BYGDEKAFFI selges KUN hos VisMæ Konsmo

Som nyhetsabonnent får du sjansen til å bestille og drikke en av de aller første posene fra den første batchen. Fram til fredag har dere forkjøpsrett, men på fredags morgen er de i vanlig salg i butikken. 
Vi har både filtermalt og hele bønner.

PRIS: Kun 139 kr
250 gram kaffe

Austad kaffibrenneri, grunnlagt av Ronny Fredbo i 2020, er egentlig bare Ronny og Marianne som brenner kaffe i garasjen sin i Austad. Disse to, som har vært kaffe-gale siden lærerstudiet, har gjort kjøkkenet sitt til et lite kaffe-laboratorium.

Det hele tok av da de besøkte et kaffebrenneri i Alta på sin 10-års bryllupsreise. De kom hjem med en idé og en enorm kaffebrenner som veier omtrent like mye som et lite neshorn.

Til tross for at de begge jobber som lærere, brenner de kaffe med lidenskap, og drømmer om å fylle hele Austad med duften av deres ferskbrente kaffe. Nå har duften nådd Konsmo.

BYGDEKAFFI selges KUN hos VisMæ Konsmo

bygdekaffi pose
Kaffien i seg selv er en kaffi fra småbønder lang ute på bygda i Uganda. Kaffen er medium brent og fyldig med hint av tørket frukt og mørk karamell.
 

Vi har både filtermalt og hele bønner. 

PRIS: 139 kr
250 gram kaffe
 
De første posene kommer til å ryke unna som varme bønner i fersklagt snø, så bare bestill din dose i dag, enten det er til egen nytelse, eller som en gave til den kaffigale tanta di.
Du bestiller ved å sende en mail til salg@vismae.no eller trykke knappen under.
Nettbutikken mangler enda en finpuss eller stuss.

Andre typer kaffi vi har fra Austad

mørk espresso
Søt kringlekaffi
Rett og slett kaffityst
Kånekaffi laget, brent, kokt og drukket av kvinner, og menn.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com