27 / 100

Selg d(et) Selg D(eg)

Er du en bedriftseier som fortsatt tenker at en nettside eller nettbutikk er unødvendig? Vel, da har du gått glipp av mange muligheter for å øke din bedrifts synlighet og inntektspotensial på nettet. Ikke fortvil, vi vil gi deg alle grunnene til hvorfor du trenger en nettside eller nettbutikk.

Og hvorfor VisMæ bør lage den for deg!

Nettside

Fra 14000 kr eks mva
 • Synlig- og tilgjengelighet
 • Troverdighet
 • Nødvendig info
 • Effektiv annonsering
 • Automagisk support

Nettbutikk

Fra 40000 kr eks mva
 • Åpen 24/7
 • Ingen stressende kø
 • Selg til hele verden!
 • Selg i pysjamas
 • 24/7 support

Digital annonsering

Fra 2000 kr eks mva
 • Målrettet annonse
 • Økt synlighet
 • Innsikt om kundene
 • Konkurransefortrinn
 • Del cookies, ikke flyers

#Vismæ nettsider

VisMæ har gjennom årenes bygget og drevet et havsens haug av nettsider. Under finner du noen av de som fortsatt driftes av oss.
(alle bildene under er ai genererte og ikke representative for ferdig resultat. Sjekk ut lenkene heller)

snekker og byggfirma nettside

Snekkere og byggfirma

Det er mange snekkere og byggfirma som de siste årene har forstått nytten av en god nettside.

Vi har bygget flere av dem, de fleste etter en oppskrift som vi vet fungerer. Derfor kan de kanskje se litt like ut. Sannheten er at alle har hatt ønsker om å skille seg veldig ut, men stadig gjort endringer som har ført dem tilbake til litt mer standard oppsett. 

Det er innholdet som er det avgjørende for salget. Vi sørger for at innholdet er lett å finne fram til.

I tillegg lager vi 3D visuliseringene du ser på modellene.
(dette kommer i tillegg)

klær og mote nettbutikk

Nettbutikker

En god nettbutikk må være som en kake – laget med omsorg og full av deilige ingredienser!

Den må ha en enkel og lett navigerbar design, slik at kundene ikke blir forvirret og mister lysten til å handle – et rydig kjøkken.

Produktene må være lett tilgjengelige og presentert på en attraktiv måte. – selve kakepynten.

Sist men ikke minst, en god nettbutikk må ha god kundeservice og en smidig betalingsprosess.

Så husk, en god nettbutikk er som en kake – laget med omsorg, presentert på en fristende måte, og serveres med en smilende kundebehandler!

en bloggside

Blogger

En god blogg nettside er som en frisk salat – full av næringsrike ingredienser og fargerike smaker!

Den ha en interessant og engasjerende tema. – sunne og velsmakende ingredienser.

En god blogg må ha en brukervennlig layout og design. 
– salaten presentert så du har lyst å spise den.

En god blogg må ha kvalitetsinnhold og en tone som appellerer til leserne. Det er som å tilsette deilige dressing og smakfulle krydder til salaten din – du vil at det skal være en fornøyelig og appetittvekkende opplevelse for leserne dine!

Så husk, en god blogg nettside er som en frisk og næringsrik salat – en god blanding av interessant tema, brukervennlig design og kvalitetsinnhold!

Årlig vedlikehold

Et årlig vedlikehold på en nettside er like viktig som å bytte olje på bilen din eller å gå til tannlegen for en sjekk. Det sikrer at nettsiden din alltid fungerer optimalt og gir de besøkende en god opplevelse. Her er noen ting som inkluderes i et årlig vedlikehold på en nettside:

 1. Sikkerhetsoppdateringer: Nettsider kan være utsatt for hacking og cyberangrep. Vedlikeholdet inkluderer oppdatering av programvaren for å beskytte nettsiden mot disse truslene.

 2. Oppdatering av innhold: Det er viktig å holde nettsiden oppdatert med relevant innhold. Vedlikeholdet inkluderer gjennomgang av innholdet på nettsiden for å sørge for at det fortsatt er relevant og oppdatert.

 3. Teknisk vedlikehold: Vedlikeholdet inkluderer også tekniske oppdateringer og reparasjoner som sikrer at nettsiden fortsatt fungerer optimalt og raskt.

 4. Søkemotoroptimalisering (SEO): Vedlikeholdet inkluderer også gjennomgang av nettsidens SEO-strategi for å sikre at den fortsatt er effektiv og gir nettsiden god synlighet på nettet.

 5. Analyse av trafikk og brukeradferd: Vedlikeholdet inkluderer også analyse av trafikk og brukeradferd på nettsiden for å identifisere områder som kan forbedres for å øke engasjementet og konverteringsraten.

 6. Backup og gjenoppretting: Vedlikeholdet inkluderer også regelmessig backup av nettsiden og lagring av sikkerhetskopier på en trygg plass. Dette sikrer at nettsiden kan gjenopprettes raskt i tilfelle en uforutsett hendelse.

 7. Kontakt med webutviklere: Det kan oppstå uforutsette problemer på nettsiden, og vedlikeholdet inkluderer kontakt med webutviklere som kan løse eventuelle tekniske problemer raskt og effektivt.

Et årlig vedlikehold på en nettside sikrer at den fungerer optimalt og gir besøkende en god opplevelse, samtidig som det beskytter nettsiden mot cybertrusler og andre uforutsette hendelser.

Vi gjør Vedlikehold og oppdateringer

En årlig sjekk, og ved behov.
kr 500 pr. time
 •  

Full drift av nettside

Vi kan ta ansvar for dette, så du kan tenke på innholdet
kr ??? pr. år
 •  

Alle oppgitte priser er eksludert mva og er gjeldene fra 1.3.2023. 

Teknologi og programvare kan være skremmende, men du og du så spennende, kost- og tidsbesparende det kan være. Vi er her for å hjelpe deg ta nye steg inn i fremtiden. 
Besøk oss i det gamle banklokalet på Konsmo

Vi er her for å vise dæ

kontakt oss i dag!

© 2023 All Rights Reserved VISMÆ
Personvernerklæring
Om VISMÆ