FLy away with me

Dronene har inntatt Norge. De blir mindre og mer kraftige verktøy for hver dag som går. VISMÆ ble tidlig etablert med en RO1 lisens. Kort fortalt gir den oss lov til å drive kommersielt med disse fantastiske flyvende fotograferende farkostene. Denne lisensen forsikrer deg også om at vi er forsikret for uhell, og at vi har en operasjons manual til våre operasjoner. Med andre ord. Du kan trygt bestille dronetjenester av VISMÆ.

HVA KAN DRONENE HJELPE DEG MED?

Svartevann fra høyden

FLYFoto/VIDEO

Det opplagte svaret er jo video og foto fra høyden. Med kamera med kvalitet ikke langt unna droner de bruker i store filmproduksjoner kan vi skilte med fantastiske bilder fra en ny vinkel.
Alt fra naturbilder til områdepresentasjoner gjør seg fra denne vinkelen og gir en unik måte å få oversikt på.

3D-scanogModell

3D Skanning

En autonom flytur over et område, hvor dronen tar bilder av hver eneste cm gir helt fantastiske muligheter for visualisering.

Ut av bildematerialet kan vi da produsere 98% realistiske 3D modeller av virkeligheten. Enten det er tomteområder, en vakker historisk bygning, eller en skoleplass. Bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke modellen til.

Kartutsnitt

2D KART

 Den autonome skanningen kan også settes sammen til et oppdatert 2D kart med enorm presisjon. Uten kontrollpunkt på bakken vil likevel skanningen være minst 98% korrekt, og du vil kunne gjøre pinlig nøyaktige oppmålinger både på areal og volum.

Våre verktøy

Phantom 4 Pro

PRISER OG BETALING

Under kan du se veiledende priser, og de er basert på våre erfaringer så langt. La dem likevel ikke skremme deg fra å ta kontakt. Blant annet opererer vi med en 30% rabatt for lokale lag og foreninger.

Proffesjonelle droner

Vi har for tiden 2 operative droner i stallen vår. En DJI Phantom 4 Pro og en DJI Mavic pro Zoom. Disse dronene har fantastiske flyegenskaper og 4K kamera. Det største minuset med begge er at de ikke er vanntett og dermed ikke kan fly når det regner.

Reality Capture

Et utrolig kraftig program benyttes for å stifte sammen alle bildene vi tar til 3D modeller eller 2D kart. Det krever mye av både maskin og ferdigheter, men vår erfaring gjøra t vi nå kan kutte behandlingstiden betraktelig, og du vil kunne få en nøyaktig gjengivelse av objektet ditt innen 24 timer om du måtte ønske det.

3D PROGRAMVARE

Den siste finpussen legger vi avanserte 3D programvarer som 3DS MAX eller Blender. Her kan man justere på absolutt alt du kan tenke deg, og sørge for at visualiseringen blir så realistisk som du selv ønsker å betale for.

VEILEDENDE PRISLISTER

Droneoppdrag

Priser på vanlige oppdrag hvor alt av forberdelser er greit tilrettelagt.
kr 1000 pr.time
 • 40 min flytid
 • Tilgang på alt råmaterial
 • Leveres digitalt

3D modell

Produksjon og levering av 3D modell i ønsket format. (.fbx - .obj )
kr 990 pr. modell
 • Teksturert
 • Fil under 1 GB
 • Leveres digitalt

2D Kart

Kart som kan produseres med bilder fra 2 timers flyvning.
kr 890 pr.kartområde
 • 98% nøyaktig
 • Areal- og volummåling
 • Levers digitalt

Etterarbeid

REDIGERING

Bilder og video
kr 400 pr. time
 •  

3D

Modellering og design
kr 400 pr. time
 •  

Alle oppgitte priser er inkludert mva og er gjeldene fra 1.12.2019. Prisene vil bli høyere i løpet av 2020. Så bruk tiden mens vi ennå er ferske i gamet. 

Teknologi og programvare kan være skremmende, men du og du så spennende, kost- og tidsbesparende det kan være. Vi er her for å hjelpe deg ta nye steg inn i fremtiden. 
Besøk oss i det gamle banklokalet på Konsmo

Vi er her for å vise dæ

kontakt oss i dag!

© 2019 All Rights Reserved VISMÆ
Personvernerklæring
Om VISMÆ