Om oss

Velkommen til Daltonhvelvet

Sammen med Ougland Media pusset vi i 2019 opp de gamle banklokalene i Konsmogarden 2, og installerte et lite medialhvelv i de indre bygder. Vi er to ulike firma som samarbeider tett, og deler ut oppgaver oss mellom etter kompetanse og ledig tid. 

Hvem er VISMÆ?

En enkeltmannsforetak som statet opp i 2016. De første to årene brukte vi på utdanning og kompetanseheving før vi nå jobber med å etablere oss i markedet

Vårt mål

Vi ønsker å hjelpe bedrifter og private i nærområdet med å bli mer digitale, og gjøre seg bruk av effektive digitale hjelpemidler for å effektivisere og for å nå sine drømmer.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr diverse tjenester du kan lese mer om på framsida. 

Samstidig som vi hele tiden er på utkikk etter den gode ideen vi kan jage videre.

Vår historie

Innehaver og eier av VISMÆ er Hallgeir Fiddan. Han er utdannet pedagog, og har jobbet som lærer i 16 år.

I 2016 startet vi hobbyforetaket Fi3Dan som i hovedsak speida i markedet etter muligheter for å gjøre oss bruk av vår 3D interesse og kompetanse. Da han mot slutten av 2018 bestemte oss for å ta priosjektet et langt steg videre med VISMÆ, hadde han benyttet de to årene med kompetanseheving innenfor 3D design og animasjon på NOROFF, samt videreutviklet ferdigheter som dronepilot med RO1 lisens.

Sammen med Ougland Media fortsatte han også å utvikle kompetansen på videoredigering og webutvikling. 

Bakgrunn som administrator for flere frivillige lag- og forening sider, samt haugevis av filmer klippet og redigert for lokal underholdning, gjorde at begge disse to feltene også har blitt en viktig inntekstkilde.

Men bakgrunnen og livskallet som pedagog legges heller ikke bort. Vi er veldig glad i å bedrive kursing i programvare og tekniske duppeditter for gjøre livet, arbeidsdagen eller hverdagen lettere for dere.

Hvorfor velge oss?

Vi har kompetanse du ikke finner så mye av lokalt i områdene rundt Audnedalen. Vi kjenner også forholdene i de indre bygder godt, og vet hva bør fokusere på for å nå ut.

Som godkjent komersiell droneoperatør er du sikret mot negative overraskelser i etterkant. Dronemarkedet er i ferd med å overflommes av piloter, men dessverre er det bare et fåtall som faktsik har lov å fly kommersielt. Ta kontakt hvis du lurer på hva du har lov og ikke lov til med din egen drone.

Med 10 års arbeidserfaring med Audnedal kommunes nettsider, samt drifting av Konsmo IL og en del mindre sider har vi veldig god oversikt over hva en god nettside bør bestå av. Vi lanserer dessuten minst en ny nettbutikk i løpet av første kvartal i 2020.

Kreativitet har alltid vært et varemerke. Med glimt i øyet har vi alltid stått bak en del lokal humor og nytenking. Med nye teknologiske hjelpemidler kan vi ta dette enda lenger i framtiden. 

Men ingenting er viktigere for oss enn at din drøm kan bli en virkelighet. Vi kan hjelpe deg med å lykkes på nett, eller med din gode idè. Det koster ingenting og ta kontakt for å se hva vi kan få til sammen. Det kan koste mer å la være.

Se for deg to byggherrer som ser på 2D tegningene og skal planlegge et prosjekt. Slev om kompetansen og erfaringen er høy vil de aldri fullt ut forklare kunden godt nok hvordan dette til slutt blir seende ut. 
UNNGÅ OVERRASKELSER. 
Si VISMÆ til oss, så skal vi visualisere så godt det lar seg gjøre med bruk av 3D, VR, AR på skjerm, eller kanskje en 3D modell i hånda.

Ta kontakt i dag.

Hva kan vi vise deg?

TENK D

Du har en idé, vi tegner den i 3D.  En slik tegning vil åpne en hel verden av nye  muligheter for forståelse for produktet ditt.   Du forklarer! Vi tegner!

SE PÅ D

Ved bruk av bilder og videofilm hjelper vi deg med å presentere det for andre, på en visuelt attraktiv måte.  Vi er gode på videoredigering og levende bilder.

SNU PÅ D

Med 3D tegning kan du vri og vende på det i alle mulige vinkler.  Du vil oppdage ting du ALDRI hadde sett på en 2D tegning.

TA PÅ D

En 3D utskrift gir deg atter nye vinkler. Med produktet i hånda kan du bruke nok en av sansene dine for å se hvordan drømmen kan bli enda bedre.

OPPLEV D

Gjennom VR briller vil du kunne få den siste ultimate opplevelsen av hvordan prosjektet ditt vil bli. Du kommer ikke nærmere virkeligheten

Handlevogn ikon

SELG D

Vi har spesialisert oss på nettbutikker og optimalisering for salg over nett. Vi hjelper deg å selge ditt produkt på den mest effektive måten for din bedrift.

LÆR D

Vi elsker å dele vår kunnskap med deg, og holder kurs i duppeditta og dippedutta. Ta kontakt, eller meld deg på et av våre kurs.

Tror du kanskje vi kan hjelpe deg?
Ta kontakt for å bli sikker

Vi elsker å høre dine ideer, og blir veldig glad bare for å få et innblikk i dem. Vi kan hjelpe med så mangt, og håper virkelig du finner det verdt og ta turen innom oss på Konsmo.

Teknologi og programvare kan være skremmende, men du og du så spennende, kost- og tidsbesparende det kan være. Vi er her for å hjelpe deg ta nye steg inn i fremtiden. 
Besøk oss i det gamle banklokalet på Konsmo

Vi er her for å vise dæ

kontakt oss i dag!

© 2019 All Rights Reserved VISMÆ
Personvernerklæring
Om VISMÆ